A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Увага! Інформація про посилення заходів з попередження, протидії розповсюдженню коронавірусної хвороби СОVID-19 під час проведення новорічних свят.

Дата: 06.12.2021 17:13
Кількість переглядів: 386

Юрій Гранатуров, керівник робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної НС природного характеру, пов’язаної із поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 на території Миколаївської області підписав розпорядження № 23 від 02.12.2021 щодо посилення заходів з попередження, протидії розповсюдженню коронавірусної хвороби СОVID-19 під час проведення новорічних свят.

Зазначеним документом головам райдержадміністрацій, сільським, селищним, міським головам Миколаївської області доручено довести до відома керівників суб’єктів господарювання всіх форм власності – організаторів будь-яких масових заходів (особливо зі святкування новорічних та різдвяних свят тощо) зміни до Постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

Також доручено посилити комплекс заходів з комунікації щодо дотримання суб’єктами господарювання правил карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм та забезпечити контроль за їх дотриманням.

Керівники районів, сільські, селищні, міські голови мають суворо попередити керівників суб’єктів господарювання та організаторів заходів, пов’язаних із святкуванням новорічних та різдвяних свят на території Миколаївської області про особисту відповідальність щодо неухильного виконання обмежувальних протиепідемічних заходів, передбачених для «жовтої» - «червоної» зон епідемічної небезпеки.

У розпорядженні зазначається, що згідно частини восьмої ст. 75 Кодексу цивільного захисту України «Розпорядження керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації є обов’язковим для виконання всіма суб’єктами, які беруть участь у ліквідації надзвичайної ситуації, а також громадянами і суб’єктами господарювання, розташованими у зоні надзвичайної ситуації».

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано