A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

У Снігурівці вшанували ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Дата: 14.12.2021 12:40
Кількість переглядів: 805

Фото без опису14 грудня в Україні відзначається День вшанування учасників ліквідації. Указ №945/2006 про установу цієї пам’ятної дати був підписаний Президентом 10 листопада 2006 року. Її присвятили завершенню будівництва захисного саркофага над 4 енергоблоком Чорнобильської АЕС.

Сьогодні міський голова Інна Бойко разом зі своєю заступницею Світланою Голдун та секретарем міської ради Сергієм Верловицьким поклали квіти до пам'ятника «Ліквідаторам аварії на ЧАЕС» в Снігурівці.

«Чорнобиль – один із епохальних поворотів не тільки української історії, але і всього людства. Біль і мужність Чорнобиля  сповнює наші серця тривогою та неспокоєм. Тільки через багато років приходить до нас переосмислення масштабів цієї трагедії і подвигу ліквідаторів. Віддаємо шану людям, які проявили свою мужність і відвагу у боротьбі з катастрофою без перебільшення всесвітнього масштабу. Багато снігурівчан пожертвували своїм життям і здоров’ям, ліквідовуючи наслідки трагедії. Вічна слава живим та вічна пам'ять загиблим учасникам ліквідації цієї аварії», – відзначила Інна Бойко.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано