A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

ПОРЯДОК ДЕННИЙ засідання виконавчого комітету Снігурівської міської ради

Дата: 15.12.2021 07:59
Кількість переглядів: 809

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання виконавчого комітету Снігурівської міської ради

від 17 грудня 2021 року, 13:00 год.

Фото без опису

  1. Звіт міського голови про результати фінансово-господарської діяльності Снігурівської міської ради за 2021 рік.
  2. Про результати фінансово-господарської діяльності комунального підприємства “Снігурівський комунальник”.
  3. Про результати фінансово-господарської діяльності комунального підприємства “Снігурівський благоустрій”.
  4. Про результати фінансово-господарської діяльності комунального підприємства “Снігурівський сервіс”.
  5. Про результати фінансово-господарської діяльності комунального некомерційного підприємства “Снігурівський міська лікарня” Снігурівської міської ради.
  6. Про результати фінансово-господарської діяльності комунального некомерційного підприємства “Центр первинної медико-санітарної допомоги” Снігурівської міської ради.
  7. Про схвалення проєкту рішення міської ради «Про затвердження бюджету Снігурівської міської територіальної громади на 2022 рік».
  8. Про затвердження заходів з організації та ведення військового обліку військовозобов’язаних і призовників та бронювання військовозобов’язаних, що працюють у Снігурівській міській раді, на 2022 рік.
  9. Про взяття громадянина  ДЕНИСЮКА М.В. на квартирний облік Снігурівської міської ради.
  10. Про взяття громадянина  ЧЕРНЮКА В.П. на квартирний облік Снігурівської міської ради.
  11. Про взяття громадянина  Чернюка В.П. на соціальний квартирний облік Снігурівської міської ради.
  12. Про визначення видів суспільно корисних робіт та переліку підприємств у сфері відання яких перебувають об’єкти, на яких особи виконують адміністративні стягнення у вигляді суспільно корисних робіт на території Снігурівської міської територіальної громади.
  13. Про затвердження переліку об’єктів, установ, підприємств та організацій та видів робіт для порушників та засуджених, на яких судом накладено адміністративне стягнення або кримінальне покарання у вигляді громадських робіт.
  14. Про взяття громадянина КОРОТКОВА В.К. на облік осіб, які потребують надання житлових приміщень з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб при Снігурівській міській раді.
  15. Про надання  КОРОТКОВУ В.К. житлового приміщення з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, що розташоване за адресою: Миколаївська обл., Баштанський р-н, м. Снігурівка, вул. Суворова, буд. 39, кв. 5.
  16. Про переоформлення ордера на житлове приміщення, що розташоване по вул. Суворова, буд. 35, кв. 44 в місті Снігурівка.
  17. Про забезпечення функціонування прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу на території Снігурівської міської територіальної громади.
  18. Про затвердження протоколу комісії з формування пропозицій щодо потреби та використання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.
  19. Про направлення малолітнього ТУГОЛУКОВА М.Є. на повне державне забезпечення.
  20. Про направлення малолітніх ПІПКИ К.Д. та СІДОРСЬКОГО А.Д. на повне державне забезпечення.
  21. Про надання дозволу Дмитрик Т.А. на дарування житлового будинку.
  22. Про надання малолітній ЗАДНІПРОВСЬКІЙ У.Д. статусу дитини-сироти.
  23. Про надання ТУТОВУ А.О. соціальної послуги соціальної адаптації в Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Снігурівської міської ради.
  24. Про надання Снігурівському районному суду Миколаївської області подання щодо призначення ГЕНТОШ О.Д. опікуном ГЕНТОША М.В. у разі визнання його недієздатним у судовому порядку.
  25. Про створення комісії щодо розгляду заяв внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України про виплату грошової компенсації.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано