СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Вихованців центру комплексної реабілітації для дітей-інвалідів "Журавлик" привітали з Днем святого Миколая

Дата: 17.12.2021 19:33
Кількість переглядів: 941

Фото без описуОдне з найбільш шанованих християнських свят в Україні – день Святого Миколая, свято захисника, наставника і покровителя дітей. Він дарує усім віру, вселяє у душі світлі почуття, надихає творити добро. Святий Миколай здавна опікується дітками. На нього чекають мільйони малюків в усьому світі та сподіваються на своєрідне диво та здійснення заповітних мрій. У цей час всі діти з нетерпінням чекають дива.

Сьогодні, 17 грудня 2021 року, очільниця громади Інна Бойко разом зі своєю заступницею Світланою Голдун відвідали вихованців центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю «Журавлик» до Дня Святого Миколая. Почесні гості привітали дітлахів зі святом, побажали здоров’я та миру і вручили приємні подарунки.

Працівниками центру для вихованців було проведено захід «Фабрика Святого Миколая», на якому діти власноруч прикрашали печиво різнокольоровими фігурками з мастики, разом зі Святим Миколаєм грали в ігри, водили хороводи та співали пісні.

Святий Миколай дає нам прекрасний приклад живої, діяльної та жертвенної любові до Бога і ближніх, яка сповнена милосердя й прагнення допомагати іншим. Наслідуймо гарні вчинки святителя, адже найбільше щастя і найбільше диво – це людська доброта.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано