СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

В Снігурівці відбулися святкові заходи з нагоди Дня Святого Миколая та відкриття головної ялинки міста

Дата: 18.12.2021 16:26
Кількість переглядів: 1312

Фото без описуУ суботу, 18 грудня, площу біля будинку культури заполонили мешканці міста. На святковий захід з нагоди відкриття головної ялинки міста поспішали діти та дорослі. Їх чекала весела розважальна програма «Резиденція Святого Миколая», веселі конкурси і святкова фотозона.

В святкових заходах брали участь керівництво міської ради, представники трудових колективів підприємств, установ та громадськість міста.

“У цей світлий день бажаю усім добра, здоров'я, злагоди, віри в краще та миру. А маленьким жителям зичу, щоб Святий Миколай, який є їхнім покровителем, здійснив усі їх найсвітліші побажання та мрії, надихнув на добрі вчинки і справи” – привітала присутніх очільниця громади Інна Бойко.

До вітань долучилися також Святий Миколай та казкові персонажі. Звучали гарні пісні та мелодії, побажання щастя, здоров’я, добробуту, святкового настрою.

Наприкінці розважальної програми відбулося урочисте відкриття міської ялинки, під час якого веселі аніматори подарували малечі та усім присутнім яскраве театралізоване дійство, у фіналі якого новорічна красуня засяяла тисячами вогників.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано