A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Зимові будні снігурівських комунальників

Дата: 30.12.2021 17:04
Кількість переглядів: 1921

Фото без опису«А за вікном то сніг, то дощ…» – це не тільки рядок з однієї відомої пісні, це ще й точний опис зимової погоди останніх днів. Шкода лише, що далеко не всі в повній мірі усвідомлюють, що наслідки примхливої зими випадають і без того на нелегку долю комунальників, які все ж докладають усіх зусиль, аби мешканці мали змогу вільно пересуватися тротуарами та вулицями міста.

Чималого клопоту додав позавчорашній дощ, який у поєднанні з ожеледицею звели усі старання комунальників практично до нуля, оскільки всі дороги і тротуари вкрилися товстим шаром льоду. Незважаючи на це, вже кілька днів поспіль працівники КП «Снігурівський благоустрій» розпочинають свій робочий день з 03.00 години ночі, посипаючи дороги і тротуари протиожеледною сумішшю. Представники старостинських округів спільно з фермерами стараються також не відставати і докладають зусиль для підсипки найбільш небезпечних ділянок автошляхів.

Варто також розуміти, що дороги в нашій громаді мають різних власників: міську раду - в межах населених пунктів, управління інфраструктури облдержадміністрації - всі дороги за межами населених пунктів, які мають індекси "О" та "С", та службу автомобільних доріг - дороги з індексами "Т" та "Р". Кожен власник повинен піклуватися про свої дороги, адже відповідно до законів України експлуатаційне утримання кожної дороги здійснює її власник.

Робота у даному напрямку триває і надалі. В черговий раз звертаємося до снігурівчан з проханням максимально бути обережними на дорогах



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано