A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Привітали малечу з Новорічними святами

Дата: 30.12.2021 18:39
Кількість переглядів: 1884

Фото без описуНовий рік — одне із найулюбленіших свят для дітей. Адже саме новорічне свято дарує здійснення найзаповітніших дитячих бажань, чудові подарунки, справжнісіньких Діда Мороза та Снігуроньку, веселих казкових героїв, а головне — особливу, неповторну атмосферу чарівної казки.

Напередодні Нового року, 30 грудня 2021 року, в Снігурівському будинку творчості дітей та юнацтва відбулися святкові заходи для дітей. На свято завітали поважні гості: депутат Миколаївської обласної ради Андрій Закусілов, Снігурівський міський голова Інна Бойко та депутати міської ради Олександр Кожанов та Микола Предчук, які привітали дітлахів з наступаючими святами.

«Любі діти! Вітаю вас з Новорічними святами! Бажаю вам, дітки, щоб найпотаємніші мрії обов’язково здійснювалися. Гарних вам свят та щедрих подарунків під ялинку. Нехай Новий рік принесе Вам радість і достаток», – зазначила очільниця громади Інна Бойко у своєму вітальному слові.

Звісно ж на гостину до дітлахів завітав Дід Мороз, який разом з малечею розважалися, водили хороводи та проводили цікаві конкурси. Всі присутні відчули  святкову атмосферу, отримали  гарний настрій та залишили чудові враження, а малеча отримала солодкі подарунки від поважних гостей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано