A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Біля Снігурівського будинку культури відбулася музично-розважальна програма "Новорічна круговерть - 2022"

Дата: 31.12.2021 22:01
Кількість переглядів: 1797

Фото без описуКожна людина з нетерпінням чекає Нового року, а особливо діти. Ялинка, подарунки, салют, здійснення мрії, святковий настрій - із такими словами у більшості з нас асоціюється новорічне свято. Прикрашання новорічної красуні ялинки та власної оселі – це якась магія, що запалює іскри щастя у очах дітей та дорослих. І мабуть, кожен хотів би, щоб цей Новий рік пройшов чарівно, неповторно та незабутньо.

Святковий настрій панував у Снігурівці на площі біля міського будинку культури, де 31 грудня проходила музично-розважальна програма «Новорічна круговерть – 2022», у якій для снігурівчан лунали прекрасні святкові новорічні композиції від артистів міського будинку культури.

Привітала усіх з прийдешніми святами і Снігурівський міський голова Інна Бойко, яка побажала мешканцям мирного неба, добробуту та благополуччя.

«Шановні снігурівчани! Від усього серця рада вітати усіх вас зі святами, які добром, надією і родинним теплом зігрівають наші серця - з Новим Роком та Різдвом Христовим! Хай світло новорічних вогнів зігріває ваші душі, а таїнство Різдва Христового наповнить серця вірою у кращий завтрашній день і надихає на добрі справи. Зичу кожній родині миру і благополуччя, міцного здоров’я, оптимізму, мудрості у житті, віри, надії і любові у серці, злагоди та достатку. Щасливого всім Нового року і веселого Різдва!», – зазначила очільниця громади Інна Бойко у своєму вітальному слові.

Глядачі поринули у новорічну ностальгію із піснями «Новий рік» у виконанні Надії Орлової, «Белый снег» від Олега Ясинецького, «А на порозі Новий рік» від Ірини Лисенко, «Зима» Олега Лисиці та «Новий рік прийшов на Україну» у виконанні дуету Тетяни Ясонової та Надії Старкової. Не менш запальні пісні подарували глядачам народний чоловічий ансамбль «Козацький передзвін», виступи Володимира Літвінова, Олександра та Дар’ї Гищак, Дар’ї Стремілової, Ірини Гусарової, Миколи Крестьянінова, Євгена Зайця, Василя і Євгена Гринишаків.

Також, гарними виступами порадували глядачів танцювальний колектив «Азарт» Снігурівської дитячої школи мистецтв та запальні музичні композиції від Діани Зарванської, Ксенії Деркач та ансамблю «Бом-Бом». А завершилося дійство святковим феєрверком.

Так, зустріч Hового року - це пора справді дивовижна, завжди хвилююча, завжди радісна, і прості слова «З Hовим роком!» ми вимовляємо з особливим почуттям, тому що сказати їх можна лише один раз на рік.

Тож нехай новий рік принесе кожному мешканцю нашої громади 365 сонячних днів! Нехай втіляться усі ваші мрії, бажаємо здоров’я, достатку та злагоди!

З Новим роком! З новим щастям!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано