A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

У Юріївській школі проведено ремонт покрівлі даху спортзалу

Дата: 10.01.2022 17:06
Кількість переглядів: 859

Фото без описуУ понеділок, 10 січня 2022 року, секретар Снігурівської міської ради Сергій Верловицький та перший заступник Снігурівського міського голови Андрій Гищак проінспектували проведення поточного ремонту покрівлі спортзалу Юріївської філії І-ІІ ступенів опорного закладу, який відбувся у минулому році.

«Проблема із протіканням даху в Юріївській школі турбувала учнів і вчителів протягом багатьох років. Під час дощів або танення снігу вода потрапляла до приміщення спортзалу та деяких шкільних кабінетів на верхньому поверсі, що дуже ускладнювало проведення занять. Минулого року, на одній з сесій за дорученням міського голови Інни Бойко було винесено питання щодо виділення коштів на ремонт покрівлі спортзали даного закладу, який підтримали депутати міської ради. Наразі проблему з протіканням даху над спортивною залою вже вирішено. У майбутньому плануємо перекрити дах навчального закладу повністю», – прокоментував перший заступник міського голови Андрій Гищак.

Роботи по ремонту покрівлі даху спортивної зали виконувала підрядна організація ПП «Забудова Плюс» за кошти місцевого бюджету в розмірі 277 100грн. Загальна площа відремонтованої покрівлі становить 545 кв.м.

Нагадаємо, що у листопаді 2021 року в Юріївській філії І-ІІ ступенів опорного закладу відбувся запуск нової енергоефективної котельні, яка працює на пелетах з відходів сільськогосподарського виробництва. Завдяки новій котельні, до навчального закладу цілодобово подається тепло, створено комфортні умови для здобувачів освіти та педагогічного колективу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано