A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Снігурівські колядники завітали до міської ради

Дата: 10.01.2022 18:28
Кількість переглядів: 870

Фото без описуОдне з найтепліших для душі родинних свят в Україні – це Різдво. Під час свят навідують близьких родичів, хресних батьків. А молодь та діти йдуть колядувати та розігрувати вертеп. З хати в хату колядники несуть благу новину господарям. «Христос народився!» гучно вітаються колядники, «Славімо його!» доноситься  у відповідь. З цими словами кожну оселю наповнює незабутній дух Різдва.

Вранці, 10 січня, з Різдвяною колядою, піснями та віршами до Снігурівської міської ради завітали вихованці Будинку творчості дітей та юнацтва. Дітей, вбраних у різдвяні костюми, гостинно зустріли працівники апарату міської ради.

Працівники міської ради з цікавістю споглядали за дійством у виконанні колядників, які побажали всім міцного здоров’я, добра, миру та благополуччя у Новому 2022-му році. Гостей також не залишили з порожніми руками, кожен щедро наповнив різдвяний мішечок дітлахів «гостинцями».

Святковий вертеп покликаний донести до усіх християн важливість народження Христа. Саме його любов та терпимість покликані пробудити в серці кожної людини доброту та милосердя.

Міська рада висловлює подяку організаторам та виконавцям святкового дійства. Дуже приємно, що талановите підростаюче покоління не забуває традиції нашого народу та створює своєю душевністю та щирістю святковий настрій оточуючим.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано