A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Інна Бойко: «Необхідно консолідувати зусилля наших громад для забезпечення розвитку медичних закладів Снігурівщини»

Дата: 13.01.2022 09:05
Кількість переглядів: 563

Фото без описуПро це наголосила Снігурівський міський голова Інна Бойко під час зустрічі, яка була нею ініційована 12 січня 2022 року з приводу перспектив розвитку медичних закладів. В зустрічі брали участь депутат Миколаївської обласної ради Андрій Закусілов, голова Широківської ОТГ Сергій Пересунько, представники депутатських корпусів Широківської і Горохівської територіальних громад та депутати міської ради.

Справа в тому, що після створення трьох територіальних громад на території колишнього Снігурівського району, питання утримання лікувальних закладів  практично повністю лягло на плечі Снігурівської міської територіальної громади, хоча, заклади обслуговують і мешканців сусідніх Широківської та Горохівської територіальних громад. Наразі виникла необхідність напрацювання спільної стратегії і консолідації зусиль трьох громад для розвитку лікарні та ФАПів, оскільки утримання матеріально-технічної бази та поповнення оснащення закладів потребує додаткового фінансового ресурсу.

Учасники зустрічі заслухали звіти головних лікарів – директорів КНП «Снігурівська міська лікарня» Дениса Желнарського та КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Павла Соловйова про господарську діяльність лікувальних закладів за 2021 рік та обговорили питання необхідності збільшення фінансового ресурсу для лікувальних закладів з боку Широківської та Горохівської територіальних громад.

Конструктивні пропозиції вносили депутат облради Андрій Закусілов, депутат Горохівської сільської ради Олександр Єрмолаєв, Широківський сільський голова Сергій Пересунько та депутат цієї ж ради Олександр Басанчук.

Підбиваючи підсумки засідання, очільниця громади Інна Бойко зазначила, що спільно з директорами лікувальних закладів будуть розроблені клопотання з відповідними пропозиціями, які будуть направлені на розгляд депутатів Широківської та Горохівської громад.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано