A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

19 січня – свій ювілей 60 років відзначає заступник Снігурівського міського голови з питань діяльності виконавчих органів Світлана Голдун

Дата: 19.01.2022 08:00
Кількість переглядів: 504

Шановна Світлано Миколаївно!

Фото без описуПрийміть сердечні привітання з нагоди Вашого ювілею! Хай доля завжди буде щедрою до Вас та збереже міцне здоров’я, дарує безмежне людське щастя, невичерпну енергію, життєве довголіття. Вам є чим пишатися. Ви  на всіх життєвих дорогах були і залишаєтеся професіоналом, чуйною і турботливою до людей та завжди вмієте допомагати.

Тож, у цей святковий для Вас день разом із традиційними побажаннями щастя, достатку та родинних гараздів бажаємо Вам ще довгі роки мати добру наснагу в служінні нашій громаді.

Нехай у Ваших задумах завжди буде мудрість, на роботі – підтримка, вдома – увага та взаєморозуміння, у серці – світло від людської вдячності.

Бажаємо міцного здоров’я, нових досягнень та успіхів. Нехай завжди, аж до сторіччя, Вас супроводжує щаслива зоря удачі, Боже благословення, а у Вашому домі панують любов, злагода та добробут на многая і благая літа!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано