A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Інна Бойко вручила ноутбуки освітянам

Дата: 30.12.2021 17:12
Кількість переглядів: 68

Фото без описуУ переддень новорічних свят Снігурівський міський голова Інна Бойко разом зі своє заступницею Світланою Голдун відвідали Снігурівську ЗОШ І-ІІІ ступенів, у якій відбулася нарада з директорами навчальних закладів громади. В ході наради Інна Бойко вручила освітянам ноутбуки, які були придбані у рамках проєкту Міністерства цифрової трансформації “Ноутбук кожному вчителю”.

На умовах співфінансування з бюджету громади було виділено майже 100 000грн для закупівлі 49 ноутбуків для освітян Снігурівської громади. Розподіл ноутбуків у заклади здійснювався Міністерством освіти і науки згідно зі статистичними звітами закладів освіти, кількістю наявної в них техніки та кількості працюючих педагогічних працівників.

«Через пандемію учні усієї країни були змушені перейти на дистанційну форму навчання. Але, на жаль, далеко не всі вчителі забезпечені комп’ютерами чи ноутбуками для надання освітніх послуг. Ми всі розуміємо, що нам необхідно якісно навчати наших дітей. Нові ноутбуки допоможуть зробити навчальний процес сучасним та зручним незалежно від карантинних обмежень у зв’язку з пандемією COVID-19», – зазначила очільниця громади Інна Бойко.

За національною програмою «Ноутбук кожному вчителю» Міністерство цифрової трансформації України та Міністерство освіти і науки України планують забезпечити ноутбуками понад 60 тисяч вчителів. Зокрема,  держава виділила 980 млн.грн саме на придбання ноутбуків високої якості на засадах співфінансування.

Також, Інна Бойко вручила Подяку від Міністерства освіти і науки України вчителю біології Снігурівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Аллі Габелюк за сумлінну та бездоганну працю, плідну педагогічну діяльність, високі досягнення у навчанні та вихованні учнівської молоді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано