A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Інна Бойко вручила ордер на житло внутрішньо переміщеній особі

Дата: 18.12.2021 12:02
Кількість переглядів: 42

Фото без описуУ п’ятницю, 17 грудня 2021 року, Снігурівський міський голова Інна Бойко під час засідання виконкому в урочистій обстановці вручила ордер на житлове приміщення з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб та ключі від квартири Віктору Короткову, який є також учасником бойових дій на Сході України та інвалідом війни. Віктор перебував на обліку осіб, які потребують надання тимчасового житла.

Вручаючи ордер та ключі від квартири, міський голова привітала Віктора Короткова з цією приємною подією та побажала миру і злагоди у новому помешканні.

Нагадаємо, що весною цього року отримали житло двоє учасників бойових дій, з них 1 учасник АТО/ООС та 1 воїн-інтернаціоналіст. Нещодавно міською радою на умовах співфінансування було виділено 250тис.грн та перераховано до обласного бюджету на придбання житла ще одному учаснику АТО/ООС за рахунок субвенції з обласного бюджету.

Окрім того, у липні цього року було вручено ордери на службове житло лікарю-анестезіологу та лікарю акушеру-гінекологу, які почали працювати в міській лікарні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано