A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Алея засяяла вогнями

Дата: 16.12.2021 17:50
Кількість переглядів: 63

Сьогодні в м. Снігурівка алея від гімназії до пам'ятника Тарасу Шевченку засяяла вогнями. Підприємство "Прометей", яке здійснює свою господарську діяльність на території нашої громади, у рамках соцпартнерства зробило місту гарний подарунок.

Так, було встановлено спеціальні опори з подвійними яскравими ліхтарями, тож тепер лавки будуть підсвічуватись у темну пору доби.

Фото без описуФото без описуФото без опису

"Яка все ж таки різниця у відчутті та сприйнятті! Світ став яскравішим. Дуже чудовий подарунок для наших жителів", - відзначає директор Снігурівської гімназії ім. Т.Г. Шевченка Наталія Пастухова.

Сьогодні працівниками комунального підприємства "Снігурівський благоустрій" були завершені усі необхідні роботи. Тож, за останні роки, як бачимо, алея зазнала суттєвих перетворень.

"Покращення благоустрою в громаді - наш пріоритет. Тому, коли керівник снігурівського підприємства групи компаній "Прометей" Шрунь Тарас Володимирович відгукнувся на нашу пропозицію, вирішили не зволікати з реалізацією даної ідеї. Від імені усіх мешканців дякую за співпрацю та допомогу нашому соціально-відповідальному бізнесу. В той же час у мене є велике прохання до снігурівчан: цінуйте та бережіть те, що робиться для вашого комфорту та зручності", - зазначила міський голова Інна Бойко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано