A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Снігурівська громада доєдналась до «Програми ЕС Міцні регіони - Спеціальна програма підтримки України».

Дата: 16.12.2021 17:34
Кількість переглядів: 64

Снігурівщина стала однією з 71 партнерських громад в Україні в рамках Проєкту «Програма ЄС Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України», який співфінансується Європейським Союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ), та впроваджується Німецькою компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ). Конкретною метою Проекту є покращення надання якісних адміністративних, медичних та соціальних послуг у Миколаївській, а також Харківській, Чернігівській, Дніпропетровській, Херсонській, Одеській, Запорізькій, Сумській областях та у підконтрольних уряду територіях Донецької та Луганської областей.

Сьогоді, 16 грудня 2021 року, відбулась онлайн-зустріч керівника компоненту GIZ Маргарет Якобі, керівника Проекту у Миколаївській області Тетяни Гвоздь та представників громад-партнерів Миколаївщини, в якій також брали участь секретар Снігурівської міської ради Сергій Верловицький, перший заступник міського голови Андрій Гищак, заступник міського голови Світлана Голдун та керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Любов Мендус. В рамках онлайн-зустрічі відбулося урочисте підписання Меморандуму про співпрацю.

Згідно Меморандуму про співпрацю відбуватиметься у наступних сферах діяльності:

- визначення потреб у підвищенні кваліфікації місцевих осіб, які відповідають за прийняття рішень, та працівників соціальних й адміністративних установ та закладів охорони здоров'я (лікарів та медичних сестер);

- проведення тренінгів та заходів з підвищення кваліфікації відповідно до визначених потреб таких установ та закладів, зокрема щодо надання послуг вразливим групам населення, та пов'язаних з наслідками пандемії COVID-19;

- допомога закладам у розробці концепцій та/або планів дій для подальшого вдосконалення надання послуг у сфері охорони здоров'я, соціальних та адміністративних послуг та доступності таких послуг;

- визначення та реалізація обраних першочергових заходів, означених у вищезазначених концепціях та/або планах дій, які прямо чи опосередковано приносять користь установам, відповідальним за надання послуг у відповідних секторах.

З метою подальшої участі у Проєкті міським головою Інною Бойко було підписано Меморандум про співпрацю між Снігурівською міською радою та Німецькою компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ).

«Ми вдячні, що керівники даної програми вибрали нашу громаду. Участь у даному проекті дасть нові поштовхи до розвитку. Сподіваємося на плідну співпрацю задля покращення надання якісних послуг мешканцям нашої громади», – прокоментувала очільниця громади Інна Бойко за підсумками проведеного заходу.

#Прямуєморазом

#Міцнірегіони

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано