A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

У Юрівській школі запрацювала нова котельня

Дата: 29.11.2021 15:49
Кількість переглядів: 63


Фото без описуУ Юріївській філії Снігурівської ЗОШ І – ІІІ ступенів відбувся запуск нової енергоефективної котельні, яка працює на пелетах з відходів сільськогосподарського виробництва.

«Понеділок… Початок навчального тижня… Вперше за останні двадцять п’ять років прийшов до теплої школи. Так, саме теплої!!! Тепло внутрішнє – в шкільних приміщеннях, класних кімнатах, у закладі дошкільної освіти. І тепло душі!!! А все тому, що ТОВ «Дикий Сад ЛТД» успішно завершило роботи з монтажу пелетних котлів у навчальному закладі. Завдяки чому цілодобово подається тепло, створено комфортні умови для здобувачів освіти та колективу школи», – ділиться своїми враженнями завідувач Юріївської філії Снігурівської ЗОШ І – ІІІ ступенів Олександр Лошак.

Подібні котельні на пелетах у цьому році було встановлено у Снігурівській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1, Павлівському НВК та в Снігурівському ДНЗ №4. Загалом, у Снігурівській громаді переведено вже 8 соціальних об’єктів на альтернативне опалення.

«Хочу висловити  подяку Снігурівській міській раді на чолі з І.В.Бойко, депутатському корпусу від здобувачів освіти, батьків, усіх працівників Юріївської філії за турботу про підростаюче покоління нашої держави. Ми цінуємо всі зусилля, які Ви доклали до того, щоб не лише виконати цей проект, але і зробити його справді видатним. Вдячні за перетворення мрії в прекрасну реальність! Бажаємо продовжувати добру справу!», – зазначив Олександр Лошак.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано