A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Сергій Верловицький провів засідання виконкому

Дата: 20.01.2022 09:09
Кількість переглядів: 499

У середу, 19 січня 2022 року, секретар Снігурівської міської ради Сергій Верловицький провів чергове засідання виконавчого комітету міськради, на якому було розглянуто два десятка питань порядку денного.

Члени виконкому розглянули питання стану квартирного обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов та погодили рішення про видачу новому лікарю-урологу міської лікарні ордера на службове житло в місті Снігурівка.

«Підтримка та стимулювання молодих лікарів на сьогоднішній день є одним із наших пріоритетів, оскільки від цього залежить надання якісних медичних послуг та можливість подальшого розвитку лікувального закладу», – зазначив секретар міської ради Сергій Верловицький.

Левова частка питань стосувалася повідомної реєстрації змін та доповнень до колективних договорів між адміністраціями та профспілковими комітетами навчальних закладів Снігурівської громади.

В ході засідання було також обговорено питання прийняття громадян на квартирний та соціальний облік, прийняття-передачі майна, внесення змін до бюджету тощо.

Розглянувши усі питання порядку денного, виконавчий комітет Снігурівської міської ради ухвалив відповідні рішення.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано