A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

У Снігурівці відбулися заходи з нагоди Дня Соборності України

Дата: 21.01.2022 09:32
Кількість переглядів: 521

Фото без описуЩороку, 22 сiчня, весь український народ iз вдячністю згадує героїв, якi боролися за об’єднання усiх нацiонально-демократичних сил українства, хто словом i ділом намагався вiдродити незалежну Соборну Українську державу.

Впродовж століть величезні жертви були покладені на вівтар волі та незалежності України. Цей довгий список поповнили герої Небесної Сотні та учасники АТО/ООС на Сході нашої держави.

 У п’ятницю, 21 січня 2022 року, керівництво міської ради та снігурівчани зібралися біля Стели борцям за волю та незалежність України щоб вшанувати пам’ять українських захисників усіх поколінь, які віддали життя за соборність нашої держави та покласти квіти до меморіалу.

Соборність, єдність і згуртованість - неодмінна умова  розвитку та процвітання держави. Ідея соборності завжди жила у мріях українців як символ боротьби за волю, порозуміння між людьми, як часточка надії і віри у майбутнє.

Ми пишаємося, що ми – українці, а наша Вітчизна – Україна, земля, дорога та мила серцю кожного із нас.

Маємо пам’ятати, що лише в єдності дій та соборності душ маємо досягти величної мети – побудови економічно й духовно багатої, вільної й демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки.

Вічна слава Героям, які віддали життя за свободу рідної землі!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано