A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

До уваги суб’єктів господарювання – зміни щодо державної реєстрації потужностей!

Дата: 25.01.2022 15:14
Кількість переглядів: 460

Фото без описуСнігурівське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області інформує.

Законом України “Про адміністративні послуги” визначено наступне:

п.8. ст. 12 Якщо адміністративні послуги надаються у центрах надання адміністративних послуг, суб’єктам надання адміністративних послуг забороняється приймати заяви, видавати суб’єктам звернення оформлені результати надання адміністративних послуг (у тому числі рішень про відмову в наданні адміністративних послуг) поза зазначеними центрами, їх територіальними підрозділами та віддаленими (у тому числі пересувними) робочими місцями адміністраторів, крім випадків подання заяв з використанням Єдиного державного вебпорталу електронних послуг (ДІЯ).

Звертаємо увагу операторів ринку діяльність яких пов’язана з виробництвом та обігом харчових продуктів, що відповідно до Розпорядження Кабінету Міністрів України від 16 травня 2014 р. № 523-р «Деякі питання надання адміністративних послуг через центри надання адміністративних послуг» (Назва Розпорядження із змінами, внесеними згідно з Розпорядженням КМ № 969-р від 18.08.2021) визначено Перелік адміністративних послуг органів виконавчої влади та адміністративних послуг, що надаються органами місцевого самоврядування у порядку виконання делегованих повноважень, які є обов’язковими для надання через центри надання адміністративних послуг. В тому числі до таких послуг віднесено Державна реєстрація потужностей оператора ринку, Внесення змін до відомостей Державного реєстру потужностей операторів ринку, Внесення відомостей про припинення використання потужності до Державного реєстру потужностей операторів ринку.

Беручи до уваги вищевикладене Головне управління Держпродспоживслужби у Миколаївській області просить подавати вищезазначені заяви тільки через Центри надання адміністративних послуг або за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг (ДІЯ).

З бланком Заяви про державну реєстрацію потужності та зразками повідомлень про внесення змін до відомостей Державного реєстру потужностей операторів ринку та внесення відомостей про припинення використання потужності до Державного реєстру потужностей операторів ринку можна ознайомитися на веб-сайті Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області в розділі Діяльність Адміністративні послуги.

 

 

Відділ безпечності харчових продуктів

та ветеринарної медицини

Снігурівського управління Головного управління

Держпродспоживслужби в Миколаївській області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано