A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Сергій Верловицький підписав меморандум про співпрацю та партнерство з ГУНП в Миколаївській області в рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади»

Дата: 25.01.2022 17:30
Кількість переглядів: 642

Фото без описуСьогодні, 25 січня 2021 року, начальник ГУНП в Миколаївській області полковник поліції Сергій Шайхет та голови 16-ти територіальних громад регіону підписали меморандуми про співпрацю та партнерство.

Проєкт «Поліцейський офіцер громади» передбачає забезпечення кожної громади поліцейським офіцером громади, де він буде працювати та мешкати. Адже безпека громади – це спільна мета поліції та територіальних громад. 

У ході зустрічі присутні обговорили питання реалізації проєкту, зокрема забезпечення службовими приміщеннями, оснащення необхідною технікою та автотранспортом майбутніх поліцейських офіцерів громад.

Керівник поліції області зазначив, що днями для особового складу буде відкрито конкурс на посади поліцейських офіцерів з громадами, які долучилися до проєкту. А після відбору та відповідного навчання, що пройде кожен ПОГ, правоохоронці розпочнуть роботу на території ввірених їм громад. Відтак, на початковому етапі Снігурівську громаду невдовзі буде забезпечено двома офіцерами, які будуть нести службу в місті Снігурівка та в селі Калинівка.

«Основна мета даного меморандуму – спільна робота на засадах партнерства, спрямована на підвищення рівня публічної безпеки і порядку, охорони прав і свобод людини та протидії злочинності на території громади» – прокоментував секретар Снігурівської міської ради Сергій Верловицький.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано