СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Сучасні форми взаємодії з сім’ями вихованців у межах відкритого освітнього простору

Дата: 26.01.2022 13:12
Кількість переглядів: 724

Фото без опису25 січня 2022 року за ініціативи Центру професійного розвитку педагогічних працівників Снігурівської міської ради для керівників закладів дошкільної освіти відбувся майстер-клас «Сучасні форми взаємодії з сім’ями вихованців у межах відкритого освітнього простору».

Начальник Відділу освіти Снігурівської міської ради КЛАПЧУК Ю.В. наголосила, що  взаємодія дошкільного закладу та родини є одним із компонентів успішного виховання, навчання та розвитку дитини й правильна організація співпраці з сім’єю забезпечить ефективний результат у майбутньому.

ГОРНОСТАЙ Л.В., директор ЦПРПП, ознайомила зібрання з основними нормативно-правовими документами, що регламентують роботу закладу освіти у партнерстві з батьками вихованців, та сучасними освітніми формами роботи.

Досвідом роботи з колегами поділилися вихователі-методисти ШПИРКА С.В. (Снігурівський ЗДО № 1) і БЕНЬКО Л.В. (Снігурівський ЗДО № 2) та вихователі – БЄЛОГУБОВА С.В. (Снігурівський ЗДО № 3) і ЛАЗАРЕНКО Ю.С. (Снігурівський ЗДО № 4). Педагоги висвітлили різноманітні методи, форми та технології, що використовуються ними при взаємодії (для співпраці) з батьками, продемонстрували презентації, відеоматеріали своєї роботи з використання інформаційно-комунікативних технологій.

Учасники майстер-класу отримали методичні матеріали заходу та позитивні емоції.

 

 

                                                    Лариса ГОРНОСТАЙ, директор Центру

                                     професійного розвитку педагогічних працівників

Снігурівської міської ради

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано