A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

УДКСУ інформує

Дата: 10.01.2022 15:39
Кількість переглядів: 231

Управління Державної казначейської служби України у Снігурівському районі Миколаївської області повідомляє, що Наказом Державної казначейської служби України ( далі – Казначейство) від 16.12.2021 № 371 «Про організацію підготовки Антикорупційної програми Державної казначейської служби України» затверджено План заходів комісії з оцінки корупційних ризиків та моніторингу виконання антикорупційної програми Державної казначейської служби України щодо підготовки проекту Антикорупційної програми Державної казначейської служби України  на 2022-2024 роки.  Відповідно до п. 4.3. Плану та рішення комісії з оцінки корупційних ризиків та моніторингу виконання антикорупційної програми Державної казначейської служби України від 04.01.2022, у  період  з 04.01.2022 по 14.01.2022 (включно) проводиться анонімне опитування щодо  наявності корупційних ризиків у діяльності органів Казначейства за встановленою формою «АНКЕТА» шляхом надсилання заповненої анкети на електронні скриньки:  PostnykovM@treasury.gov.ua, anticorrupt@treasury.gov.ua. або поштовим відправленням на адресу: 01601, м.Київ, вул.Бастіонна, 6.

Враховуючи вищевикладене, пропонуємо клієнтам  органу Казначейства, представникам громадськості та експертам, які володіють як теоретичними, так і практичними знаннями про особливості роботи органів Казначейства, іншим особам  долучитись до процесу підготовки Антикорупційної програми Державної казначейської служби України на 2022 -2024 роки шляхом прийняття участі в анкетуванні.

Додаткова інформація про анонімне опитування та анкета розміщені на веб-порталі Державної казначейської служби України за посиланням: https://www.treasury.gov.ua/ua/news/pro-provedennya-anketuvannya-v-ramkah-pidgotovki-antikorupcijnoyi-programi-derzhavnoyi-kaznachejskoyi-sluzhbi-ukrayini-na-2022-2024-roki

 

Просимо Вас прийняти участь у вказаному заході.

 

Додаток: форма АНКЕТИ на 3 арк. у 1 прим.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано