A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Емоційно та напружено

Дата: 07.02.2022 12:08
Кількість переглядів: 603

Фото без описуСаме так проходив 29 відкритий турнір Кіокушин Будо карате Кембукай «Юний самурай», що цими вихідними відбувся в Миколаєві. За звання кращих змагалися близько 300 учасників з Києва, Харкова, Одеси, Дніпра, Миколаєва, були і гості з Латвії. Не могли оминути його і Снігурівські каратисти, які черговий раз довели, що вони кращі з кращих.

Цього разу тренер Олег Павленко та його вихованці, не багато не мало – 18 спортсменів, поповнили свій гаманець нагород чотирнадцятьма призовими місцями.

Те що відбувалося під час змагання просто неможливо передати словами. Шквал емоцій, котрі вирували за межами татамі в групі підтримки наших каратекі, хвилювання тренера за кожного бійця та підтримка – все це вплинуло на позитивний результат. У запеклих спарингах наші спортсмени продемонстрували неперевершені вміння ведення бою, силу духу та жагу до перемоги. Не дивлячись на біль, а іноді й кров, юні каратекі вперто йшли до своєї мети – перемоги.

Отже, золото та перше місце на п’єдесталі отримали: Дмитро Лемак, Діана Князєва, Даніель Гриненко, Олександр Бунчук, Ангеліна Власюк, Нікіта Князєв.

Друге місце за Даніїлом Баленко, Віктором Кітришом, Артемом Власюком.

Почесні треті посіли: Владислав Гіт, Володимир Король, Іван Маценко, Станіслав Шойко, Андрій Лемак.

Хочеться відзначити роботу наших дівчаток. Скажу вам чесно – з таким краще не зустрічатися в темному провулку, і не дай Боже комусь їх образити. Вони просто неперевершені, а їхній сміливості можна тільки позаздрити.

Тож вітаємо юних каратистів Снігурівщини та їх тренера з новими досягненнями. Нехай у Вас та Ваших вихованців все виходить з першого підходу для досягнення найвищого результату!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано