A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Інформація про бюджет по головному розпоряднику коштів бюджету- фінансовому відділу міської ради за 2021 рік.

Дата: 10.02.2022 16:43
Кількість переглядів: 219

Фінансовий відділ міської ради -головний розпорядник коштів бюджету міської територіальної громади. Мета діяльності –керівництво і управління у сфері фінансів, що передбачає  якісне управління бюджетним процесом, спрямоване на гарантоване виконання дохідної частини  бюджету міської територіальної громади  та збалансоване виконання видаткової частини  бюджету міської територіальної громади.

Видатки    загального фонду за головним розпорядником коштів  в 2021 році по  КПКВКМБ 3710160  склали 979,6 тис.грн. при уточненому плані 983,0 тис.грн., що складає 99,7 відсотків. В загальній сумі видатків заробітна плата та нарахування на неї склали 943,3 тис.грн., або 96,3 відсотки, придбання канцтоварів, принтера 26,7 тис.грн, оплата послуг з програмного забезпечення та перезарядки картриджів  – 9,6 тис.грн.

Публічне представлення інформації про бюджет головними розпорядниками коштів бюджету міської територіальної громади відбудеться 16 лютого 2022 року о 14 годині в залі засідань міської ради.

 

Інформація про бюджет за цілями державної політики у відповідній сфері діяльності та показниками їх досягнення в межах бюджетних програм    по головному розпоряднику коштів  бюджету- фінансовому відділу  міської ради     за 2021 рік


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано