A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Інформація про бюджет по головному розпоряднику коштів міського бюджету – Служби у справах дітей Снігурівської міської ради за 2021 рік

Дата: 11.02.2022 15:43
Кількість переглядів: 227

Служба у справах дітей Снігурівської міської ради - головний розпорядник коштів міського бюджету. Забезпечує реалізацію на території Снігурівської міської територіальної громади державної політики з питань соціального захисту дітей і запобігання дитячій бездоглядності та безпритульності, вчиненню дітьми правопорушень, захист прав дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування.

Всього на обліку у Службі у справах дітей перебуває 99 дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування та 88 дітей, які опинились у складних життєвих обставинах.

Видатки на утримання апарату управління КПКВКМБ 0910160 в 2021 році склали 522,529 тис.грн. при уточненому плані 523,854 тис.грн., що складає 99,75 відсотків. В загальній сумі видатків заробітна плата та нарахування на неї склали 518,029 тис.грн., або 99,14 відсотків.

За рахунок субвенції з державного бюджету на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа на 2021 рік КПКВКМБ 0916083 виділено кошти у сумі 449,748 тис.грн. Одна особа з числа дітей позбавлених батьківського піклування отримала ці кошти в якості грошової компенсації на придбання житла.

Публічне представлення інформації про виконання бюджетних програм за 2021 рік по головному розпоряднику коштів бюджету міської територіальної громади, Службі у справах дітей Снігурівської міської ради, відбудеться 16 лютого о 14 годині в залі засідань міської ради.

 

Інформація про бюджет


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано