A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Крізь пекло чужої війни

Дата: 15.02.2022 20:19
Кількість переглядів: 870

Фото без опису15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. У цей день ми віддаємо шану усім тим, хто з честю та гідністю виконував свій військовий обов’язок у різний час, у різних державах. Афганська кампанія залишила невиліковну рану в душах та серцях тих, хто пройшов вогненними гірськими стежками, хто втратив друзів, синів чи батьків.

Сьогодні про афганську війну пишуть книги, створюють фільми, учасникам тих важких жахливих подій присвячують поезії, пісні, поеми.

Працівники  Публічної бібліотеки   та   бібліотек-філій   Снігурівської ОТГ  також приєдналися до  відзначення  пам'ятної дати.   

У бібліотеках пройшли  уроки-мужності, години вшанування, меморіальні години:   «Гартовані  Афганістаном», «Ціна чужої війни», «Крізь пекло Афганської війни» «На тих Афганських рубежах» та інші , організовано книжкові виставки «Мужність залишається в віках», «Час і досі не загоїв рану – це одвічний біль Афганістану», «Афганістан – пам’ять і вічний смуток» .

Під час заходів працівники знайомили користувачів з подіями тих років, з героїзмом солдат, які з честю віддавали свій  військовий обов’язок в тій жорстокій афганській війні. Вони цієї війни не обирали, але з гідністю виконали покладені завдання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано