A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

І знову – І місце!

Дата: 16.02.2022 12:10
Кількість переглядів: 875

Фото без описуНаприкінці 2021 року в Міжнародному конкурсі  «Сузір’я Україна – Європа: 14 сезон», який проводився за іноваційною мистецькою освітньою програмою творчого об’єднання  Сузір’я України і Constellation World Talent Network  фольклорний колектив «Озеряни» Афанасіївського старостинського округу Снігурівської ОТГ виборов І місце за виконання старовинної народної пісні «Журба за журбою» і був запрошений до участі в подальших міжнародних конкурсах.

В січні 2022 року «Озеряни» взяли участь у міжнародному двотуровому вокальному конкурсі «Різдвяна зірка» у номінації «Народний спів». Поважне журі високо оцінило виконання нашими земляками української народної колядки «Добрий вечір тобі, пане господарю» (a capella) і нагородило фольклорний колектив Дипломом за ПЕРШЕ МІСЦЕ Творчого об’єднання «Сузір’я України», творчої екосистеми «Музика», творчої платформи «Алея Зірок України», за схвалення Міністерства культури та інформаційної політики України

Подякою за творчий внесок у розвиток культури, просування талантів в світі в іноваційній мистецькій освітній програмі творчого об’єднання  Сузір’я України і Constellation World Talent Network нагороджена керівник колективу Ніна Шапір.

«Вітаю фолькльорний колектив «Озеряни» та його керівника Ніну Шапір з перемогою! Впевнена, що цей унікальний співочий колектив, небайдужих до народного співу, ще не раз прославить нашу рідну Снігурівщину. Бажаємо нових творчих успіхів!», – зазначила очільниця громади Інна Бойко.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано