A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Заходи до Дня єднання у Снігурівській ЗОШ І-ІІІ ступенів №3

Дата: 16.02.2022 19:59
Кількість переглядів: 1381

Фото без описуПрезидент України Володимир Зеленський напередодні підписав указ «Про невідкладні заходи щодо консолідації українського суспільства», яким 16 лютого 2022 року проголошено Днем єднання українців.

В українській історії є дуже багато прикладів і того, як об’єднання зусиль багатьох давало неймовірні результати, і того, як сварки та конфлікти всередині губили гідну справу.

Оскільки це свято пов’язане з процесом об’єднання людей, заходи покликані привернути увагу саме до незалежності та єдності нашої держави. Учнівський та педагогічний колектив Снігурівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 залюбки долучилися до «Флешмобу єднання». Розпочався день із "Конференції єднання" : велика шкільна родина дистанційно об’єдналася в одній конференції. Усіх запросили на урочисту лінійку. Під звуки Державного гімну прапор України підняли учні школи  Литвиненки Олександр  та Софія, батько яких зараз захищає нашу країну  в зоні АТО. До присутніх звернулася заступник директора з виховної роботи  Оксана Павлівна Шпак. У своїй промові вона наголосила на тому, що Україна – це наша рідна країна і, як її нам не любити і не захищати. Учасниця гуртка «Мистецтво слова» Валерія Полупан прочитала вірш В.Сосюри «Любіть Україну», який став ніби гімном сьогодення. Зацікавила всіх і книжкова виставка «16 лютого – День єднання», яка була оформлена в шкільній бібліотеці.  Увесь день на перервах у школі звучали українські пісні. Класоводи та класні керівники провели заходи на дану тематику через години спілкування та висвітлили роботу в групі Снігурівська ЗОШ І-ІІІ ст. 3 в соцмережі  Fecebook у  вигляді відео презентацій.

Учні школи впевнені в бажанні будувати Українську державу в рівноправній єдності всіх громадян незалежно від національності, віри і переконань, бо Свобода і Незалежність– це ті неперехідні цінності, які завжди були, є і будуть шановані в Україні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано