СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Щодо закриття відділення АТ «Ощадбанк» у старій частині міста Снігурівка

Дата: 18.02.2022 17:38
Кількість переглядів: 913

Фото без описуДо Снігурівської міської ради звертаються занепокоєні громадян з приводу закриття відділення АТ «Ощадбанк» у центрі міста Снігурівка. В даній частині міста проживає понад 7 тисяч осіб, більшість з яких переважно представники найменш соціально-незахищених верств населення – пенсіонери та люди похилого віку.

Останнім часом переважна більшість банків по всій Україні проводять політику оптимізації та укрупнення мережі своїх підрозділів. Оптимізація та укрупнення мережі установ АТ «Ощадбанк» проводиться з урахуванням потенціалу локального ринкового середовища, де функціонує установа.

Акцентуємо увагу мешканців, що АТ «Ощадбанк» є самостійною установою, яка керується Конституцією України, законами України, нормативно-правовими актами та рекомендаціями Національного банку України, внутрішніми нормативно-правовими актами банку.

З огляду на вищезазначене, Снігурівська міська рада жодним чином не може впливати на процес прийняття управлінських рішень щодо відкриття чи закриття відділень даної установи у населених пунктах громади. Не зважаючи на це, міська рада продовжує направляти звернення до обласного управління АТ «Ощадбанк» з проханням вжити заходів щодо недопущення припинення роботи та збереження відділення ТВБВ 10014/094 в м.Снігурівка, оскільки до найближчого відділення Ощадбанку більше трьох кілометрів, що для літніх людей є неподоланною відстанню.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано