A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

У Снігурівці відбувся семінар «Агросектор. Мінімальне податкове зобов’язання»

Дата: 19.02.2022 14:50
Кількість переглядів: 768

Фото без описуУ п’ятницю, 18 лютого 2022 року, у залі засідань міської ради був проведений семінар «Агросектор. Мінімальне податкове зобов’язання» для аграріїв і підприємців громади. Участь у заході брали міський голова Інна Бойко разом зі своїми заступниками, директор ТОВ «Аудиторська фірма «Благо» Андрій Жердєв та директор Снігурівської філії обласного центру зайнятості Ірина Заприкут.

Зі змінами у земельному законодавстві присутніх ознайомив заступник міського голови Олександр Кравченко.

Спільно з представниками ТОВ «Аудиторська фірма «Благо» присутні обговорили ряд не менш важливих питань. Зокрема, начальник відділу з обслуговування великого та середнього бізнесу Оксана Верловицька надала роз’яснення щодо сплати мінімального податкового зобов’язання. Директор ТОВ «Аудиторська фірма «Благо» Андрій Жердєв ознайомив присутніх з нормами чинного законодавства, які стосуються зберігання палива для власних потреб та питання перевірки контролюючими органами у 2022 році.

Завідувач сектору взаємодії з роботодавцями Снігурівської філії обласного центру зайнятості Світлана Іванова розповіла про послуги для роботодавців від центру зайнятості – пошук та підбір претендентів на вакантні посади в підприємствах, подання звітності в електронному кабінеті роботодавця.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано