A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Турбота змінює

Дата: 22.02.2022 14:07
Кількість переглядів: 545

Фото без описуПрацівниками відділення соціальної роботи Центру надання соціальних послуг Снігурівської міської ради разом зі Службою у справах дітей Снігурівської міської ради 21 та 22 лютого 2022 року в Відділенні поліції №2 Баштанського РВП ГУНП в Миколаївській області та в Снігурівській районній філії Миколаївського обласного центру зайнятості було проведено семінари на тему: «Сімейний патронат і що про нього варта знати». Учасникам семінару було розкрито інформацію щодо можливостей створення Патронату.

Присутнім було роз’яснено хто може стати патронатним вихователем, яка категорія дітей буде вміщена в родину, основні завдання патронатного вихователя та яку підтримку будуть отримувати охочі створити патронатну сім'ю. Всім учасникам семінару було запропоновано стати потенційними кандидатами у патронатні вихователі.

За детальнішою інформацією бажаючі можуть звернутися до відділення соціальної роботи Центру надання соціальних послуг Снігурівської міської ради, яке знаходиться за адресою: м. Снігурівка, вул. Центральна,74 в приміщенні дитячої школи мистецтв на першому поверсі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано