A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Депутати Снігурівської міської ради підтримали виділення коштів на тероборону

Дата: 23.02.2022 18:11
Кількість переглядів: 437

Фото без описуУ середу, 23 лютого 2022 року, депутати Снігурівської ОТГ в ході засідання позачергової сесії міської ради підтримали рішення про внесення змін до бюджету Снігурівської міської територіальної громади на 2022 рік, яким передбачається виділення 15 тис.грн з бюджету громади відповідно до клопотання Баштанської районної державної адміністрації для потреб батальйону територіальної оборони району.

«Сума, яку райдержадміністрація просить нас виділити дуже незначна і наші депутати з розумінням поставилися до прийняття даного рішення. Подібні рішення на сесіях приймають в інших громадах району», – прокоментувала очільниця громади Інна Бойко.

Міський голова Інна Бойко нагадала присутнім, що місті Баштанка формується батальйон територіальної оборони (в/ч А7356), в оперативне відання якого підпадають громади всього району, в тому числі і Снігурівщина. Подібні батальйони тероборони створені у чотирьох містах районного значення Миколаївської області та один батальйон в обласному центрі.

Слід додати, що підтриманий депутатами проєкт рішення про внесення змін до бюджету також передбачає виділення коштів у розмірі 20144 грн. на багатопрофільну стаціонарну медичну населенню для проведення донорської кампанії по заготівлі компонентів крові.

Окрім того, розпорядженням міського голови Інни Бойко на підставі клопотання директора КНП «Снігурівська міська лікарня» Дениса Желнарського внесені зміни в номенклатуру матеріального резерву і за рахунок цих коштів будуть закуплені медикаменти та вироби медичного призначення для надання першої допомоги (бинти, системи, шприци, рукавиці, тощо) на суму 20тис.грн.

Нагадаємо, що з сьогоднішнього дня КНП «Снігурівська міська лікарня» розпочинає благодійну донорську акцію «Подаруй частинку себе – подаруй життя» та закликає небайдужих мешканців громади здати кров.

Також, депутати міської ради затвердили Цільову програму територіальної оборони у Снігурівській міській територіальній громаді на 2022-2026 роки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано