A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Шановні мешканці багатоквартирних житлових будинків!

Дата: 26.02.2022 12:04
Кількість переглядів: 2754

Підвальні приміщення багатоквартирних житлових будинків відносяться до найпростіших укриттів та укриттів подвійного призначення. Саме тому, мешканці будинків, які мають ключі від вхідних підвалів житлових будинків повинні забезпечити вільний доступ до укриття.

Підвальні приміщення житлових будинків (великоблочних, великопанельних) можуть бути використані для укриття від артобстрілів та попередити від ураження уламками або випадковою кулею. Краще підійдуть для використання підвали багатопід’їзних будинків (від 4 під’їздів та більше), які мають не менше двох входів до підвалу та підвальне приміщення яких наскрізне – тобто сполучається по всій довжині будинку. Це дозволить вийти з підвального приміщення у разі руйнування однієї чи декількох секцій будинку.

При укритті в підвальному приміщення вашого чи сусідського будинку не зайвим буде вжити відповідних заходів: дізнайтеся де зберігається ключ від входу до підвалу, зробіть собі копію; знайдіть час побувати в цьому приміщенні, перевірте шляхи підходу та стан самого приміщення, зробіть запаси питної та технічної води, підготуйте мішки з піском для замуровування отворів у разі значної перестрілки в безпосередній близькості, запасіть продукти, що не псуються. У будь-якому разі ховаючись до підвалу візьміть із собою запаси продуктів, води не менше як на добу, теплі речі, медикаменти, ковдри тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано