A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Інформація щодо виплати заробітної плати працівникам установ та організацій Снігурівської ОТГ 

Дата: 12.07.2022 08:33
Кількість переглядів: 875

Фото без описуЯк ми знаємо, на сьогоднішній день Снігурівська ОТГ окупована військовими формуваннями рф. Багато людей, які працювали у закладах освіти та культури, медицини, соціального захисту та комунальних підприємствах міської ради, виїхали з окупованої території, але згідно чинного законодавства вони отримують частину заробітної плати. Контролює цей процес особисто начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім. 

Наголошуємо, що не зважаючи на тимчасову окупацію території, обіцянки окупантів щодо вирішення питань із соціальними виплатами, на сьогодні фінансує наших громадян виключно УКРАЇНА

На жаль, через технічні проблеми певний час була відсутня можливість з виплатою таких видатків. Але наразі кошти виплачені на персональні карткові рахунки працівників. Тому з метою уникнення спекуляцій з даного питання, а також для інформування громадськості стосовно проведених розрахунків, повідомляємо наступне:

За період квітень-червень заробітну плату отримали: освітяни ОТГ, працівники закладів дошкільної освіти, трудового архіву, працівники культури, служби у справах дітей, медичні працівники міської лікарні та центру первинної медико-санітарної допомоги;

За період квітень-травень заробітну плату отримали працівники всіх трьох комунальних підприємств, засновником яких є міська рада, працівники територіального центру соціального обслуговування населення. За червень платежі вказаних установ знаходяться на погодженні та будуть виплачені згідно законодавства.

Загалом міською радою профінансовані установи, які фінансуються з бюджетів різних рівнів за квітень-червень 2022 року на 31 млн грн (в т.ч. освіта - за рахунок держбюджету 17 млн грн та за рахунок місцевого бюджету - 8 млн грн).

Крім того, повідомляємо, що з метою збереження бюджетних коштів, раціонального їх використання, та безпеки людей, змінено право підпису всіх керівників установ, організацій, засновниками яких є міська рада та які залишились на окупованій території.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано