A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Дорогі земляки! Прийміть найщиріші вітання із головним національним святом нашої держави – Днем незалежності України!

Дата: 24.08.2022 06:57
Кількість переглядів: 1190

Ця визначна дата започаткувала нову епоху в житті нашої країни, законодавчо закріпила вікові прагнення народу до національного відродження, духовної свободи та економічного зростання.

Зараз перед нашим суспільством постали виклики, які перевіряють на міцність прагнення українського народу до самостійності та незалежності. Україна переживає найважчі дні своєї історії в протистоянні з силами, що посягають на суверенітет держави. В цей час, саме, і викарбовується усвідомлення народу, що тільки в єдиній незалежній і суверенній країні є майбутнє української нації. 

Цього року День незалежності особливо важливий для нас усіх. Цього разу, двадцять четвертого серпня ми не лише згадуємо національних героїв минулих часів, які робили все можливе і неможливе для утвердження української держави, сьогодні ми маємо сучасних героїв, які виборюють та захищають незалежність та територіальну цілісність України. Низький уклін та велика подяка нашим воїнам-захисникам!

Сьогодні схиляємо голову перед пам’яттю земляків, які поклали своє молоде життя в ім’я миру в державі. Хай сьогоднішнє й майбутні покоління ніколи не забудуть подвиг Героїв, ми мусимо зробити все для того, щоб їх смерть не була даремною. 

У цей День незалежності ми всі маємо молитися за Україну, за її щасливе майбутнє, за її захисників, що всіма силами виборюють свободу нашої держави!

І нехай у всіх добрих справах допоможе нам Бог!

Слава Україні!

 

Міський голова

Інна Бойко

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано