СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

29 серпня День пам'яті захисників України

Дата: 29.08.2022 09:45
Кількість переглядів: 1367

Фото без описуВже багато століть поспіль Україна виборює своє право бути незалежною та суверенною державою. Виборює важко, тонучи в крові свої кращих синів і дочок.

Спланована збройна агресія Росії проти України розпочалася 20 лютого 2014 року з військової операції Збройних Сил РФ із захоплення частини території України – Кримського півострова, а сьогодні ми усі разом боремося з агресором у непримиренній, щоденній війні. З початку повномасштабного вторгнення агресора на територію нашої держави загинуло багато захисників, військовослужбовців, рятівників, медиків, волонтерів. Серед полеглих героїв є й наші земляки, друзі, знайомі – кращі з кращих, які віддали життя за майбутнє нашої держави, за мир та спокій на рідній землі, задля прийдешніх поколінь, задля майбутнього.

Схиляємо голови перед священною пам’яттю захисників та захисниць різних років! Імена героїв – кожного з них, як і жодного подвигу чи звитяги кожного не загублено у небутті. Ми в неоціненному боргу перед усіма ними. Висловлюємо щирі співчуття родинам загиблих захисників, які втратили у війні з російським окупантом своїх синів, дочок, чоловіків, братів, сестер.

Вічна, нетлінна пам’ять тим, хто освятив кров’ю наш одвічний шлях до незалежності, суверенітету та мирного майбуття!

Слава захисникам та захисницям України!

Герої не вмирають!

 

Міський голова

Інна Бойко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано