A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Дорогі школярі! Шановні батьки та педагоги!

Дата: 01.09.2022 09:53
Кількість переглядів: 1213

Щиро вітаю вас з Днем знань і початком нового навчального року. Скільки б років не було людині, а 1 вересня це завжди свято.  

На жаль, війна розлучила шкільних друзів, розкидала світом класи, відібрала радісний гомін святкової лінійки. Вперше першокласники не увійдуть у шкільні двері під звуки першого дзвоника, не сядуть ошатними за парти, а їхні батьки не зроблять фото на згадку. Для багатьох дітей цей день наповнений гіркотою втрат, оскільки пошкоджені російськими снарядами стіни рідних шкіл, домівка та друзі залишилися за сотні кілометрів.

Але, діти, у вас не забрали найцінніше – знання, пам’ять про щасливі шкільні роки. Те, що ми зберігаємо в серці, не знищить жодна ракета. Нехай це тільки згуртує нас усіх.

Шановні освітяни! Дякую Вам за Вашу ПРАЦЮ, за те що в такий складний час ви знаходите сили і віддаєте свої знання дітям.

Бажаю усім освітянам, учням та їх батькам здоров'я, витримки, сил, та дійсно скорішого повернення до дому. Ми обов’язково переможемо та повернемося до мирного життя!

 

З повагою,

Міський голова

Інна Бойко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано