СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

З Днем народження, рідне місто!

Дата: 02.10.2022 06:00
Кількість переглядів: 508

Сьогодні нашому рідному містечку Снігурівка виповнилось 210 років. Так виглядало (на відео) наше місто рік тому — працювали школи і дитячі садки, лікарня і аптеки, ринок і магазини, підприємства і організації, великий завод з переробки томатів, швейна фабрика, кілька сонячних електростанцій. Наше місто жило мирним життям і в ньому було все для комфортного проживання… До тих пір, поки не прийшли хворі на всю голову окупанти, які величають себе «асвабадітєлями».

На жаль, вперше в історії нашого міста з моменту його заснування 80% мешканців, які там народилися і прожили все своє життя тепер фактично знаходяться у вигнанні. А інші 20% снігурівчан вимушені виживати під дулами автоматів російсько-кремлядських виродків. Такого терору не було навіть під час німецько-нацистської окупації. Особливо, коли ті самі російські виродки родом з якоїсь тайги цинічно називають нашу рідну землю «сваєй родінай», не маючи до неї жодного відношення.

Віримо, що скоро наша Снігурівка навіки буде звільнена від російсько-нацистської чуми і на Центральній площі нашого рідного містечка знову замайорить наш жовто-блакитний Державний Прапор замість трикольорової ганчірки.

Снігурівка була, є і буде невід’ємною частиною України, і ніякі псевдореферендуми чи хворі фантазії бункерного придуркуватого діда та його zомбованих пропагандою безмозких посіпак цього не змінять.

Від щирого серця бажаю нашій Снігурівці скорішого звільнення, її мешканцям  повернення до рідних домівок, обійняти своїх рідних і друзів, які зараз залишаються в місті. А всім російським окупантам, які тимчасово перебувають в Снігурівці, бажаю стати «200-ми», отримати по 2 метри мирної української землі над головою та дійти ґрунтовими водами назад на свою «родіну» в росію.

З Днем народження, наше рідне містечко!

Ми обов’язково повернемось…

 

Міський голова

Інна Бойко



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано