СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Крок за кроком – до відновлення електропостачання деокупованих територій

Дата: 22.11.2022 20:36
Кількість переглядів: 97

Фото без описуОсь вже майже 9 місяців, як солдати ворожої армії місять українську землю, а ракети та інша зброя нівечать наші домівки та вбивають людей… Більшу частину цього часу один з районів Миколаївщини провів в окупації – тут закріпилися сили агресора, вибити їх вдалося менше двох тижнів тому.

Сьогодні деокуповані території, наскільки це можливо, повертаються до нормального життя. Багато хто з місцевих жителів лишився без дому… та й ті, хто має вцілілі оселі, з березня місяця живуть без газу, води та світла.

Фахівці АТ "Миколаївобленерго" працюють без вихідних, аби максимально пришвидшити момент, коли в деокуповані села та міста повернеться електропостачання. Поки вибухотехніки оглядають місцевість для виявлення та знешкодження вибухонебезпечних предметів, наші фахівці вже працюють на перевірених ділянках – латають, ремонтують, замінюють пошкоджене внаслідок бойових дій енергетичне обладнання.

Наразі силами фахівців Товариства заживлено одну з високовольтних підстанцій на нещодавно деокупованій території. Бойові дії наробили тут лиха – живлячу лінію перетворили на "лахміття", вивели з ладу силове обладнання та пошкодили ізоляцію. Співробітникам АТ "Миколаївобленерго" знадобився тиждень, аби усунути десятки обривів проводів, поламки, виявлені дефекти та налагодити безперебійну роботу трансформаторного обладнання.

Перш ніж електроенергію можна буде подавати в оселі місцевих мешканців, необхідно докласти титанічних зусиль з комплексного оновлення електромереж. Але крок за кроком ми прямуємо до налагодження надійного розподілу електроенергіі жителям звільнених населених пунктів. Енергетики роботи не бояться і працюватимуть не покладаючи рук, поки споживачі знову не будуть заживлені.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано