A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

На території Снігурівської територіальної громади тривають роботи по обстеженню та розмінуванню територій від вибухонебезпечних предметів

Дата: 30.11.2022 17:23
Кількість переглядів: 95

Фото без описуНа території Снігурівської територіальної громади тривають роботи по обстеженню та розмінуванню територій від вибухонебезпечних предметів, які залишили по собі російські війська. Станом на 30 листопада вже обстежено понад 300 га, вилучено 1365 боєприпасів, з яких 6 - авіабомби.

До проведення зазначених робіт залучено 7 піротехнічних розрахунків Головних управлінь ДСНС із Миколаївської, Одеської, Кіровоградської, Черкаської областей та 3 спеціальний центр швидкого реагування (с. Жеребкове Одеської обл.).

Рятувальники наголошують! Місця, де сьогодні наші піротехніки виявляють вибухонебезпечні предмети можуть бути дуже несподіваними. Підвали багатоповерхівок, лісопаркові зони, покинуті будівлі, дитячі садки та школи, ворог міг замінувати все, що завгодно. Тож, шановні громадяни! Дочекайтесь доки фахівці приведуть території громади у безпечний стан, не відвідуйте місця, в яких ще не були піротехніки. Це може бути небезпечно, призвести до травмування або загибелі. Бережіть себе та своє життя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано