A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Про реєстрацію в ДАР для отримання техніки із завантаження та розвантаження зернових рукавів

Дата: 01.12.2022 16:03
Кількість переглядів: 103

Фото без описуІнформуємо, що Міністерство аграрної політики та продовольства України спільно з Продовольчою та сільськогосподарською організацією ООН (ФАО) реалізують програму з надання аграріям засобів тимчасового зберігання зерна (зернових рукавів).

У продовження цієї програми, Мінагрополітики України та ФАО розпочато реєстрацію для отримання 105 комплектів спеціальної техніки для завантаження та розвантаження зернових рукавів. Один комплект складається із 1 завантажувача, 1 розвантажувача та 1 бункера-перевантажувача, та надаватиметься у розрахунку для завантаження щонайменше 292 зернових рукавів.

Реєстрація відбуватиметься у два етапи: для отримувачів техніки та для обрання їх сільгоспвиробниками – до 07 грудня та до 11 грудня відповідно.

Перший етап триває з 30 листопада по 07 грудня, із назвою програми у Державному аграрному реєстрі «Отримання від ФАО техніки для завантаження рукавів для зберігання зерна». У межах цього етапу зареєструватись можуть потенційні отримувачі (оператори) техніки, які готові на комерційній основі надавати послуги із завантаження та розвантаження зернових рукавів. У заявці потрібно вказати інформацію про наявну техніку, область надання послуг та діапазон вартості послуг із завантаження-розвантаження рукавів.

Другий етап триватиме з 04 по 11 грудня, із назвою програми у ДАРі «Вибір отримувача техніки – надавача послуг із завантаження рукавів для зберігання зерна, отриманих від ФАО». У межах цього етапу отримувачі зернових рукавів від ФАО можуть подати заявку на послуги із заповнення отриманих рукавів та обрати зі списку компанію-оператора, що, на їхню думку, повинна отримати техніку, а також зазначити кількість рукавів для завантаження обраним оператором.

Для зручності сільгоспвиробників, на сайті Мінагрополітики України та ДАР буде опубліковано перелік зареєстрованих у ДАРі компаній-операторів, які сільгоспвиробник може вказати як отримувачів необхідної техніки.

Додатково, 02 грудня 2022 року об 11:00 буде проведено вебінар щодо умов участі у програмі. Посилання для участі у заході: https://fao.zoom.us/j/97321286492.

Реєстрація у ДАР за посиланням: https://www.dar.gov.ua/cards-useful/yak-zareyestruvatysia.

Вхід у кабінет та редагування інформації у ДАР за посиланням: https://www.dar.gov.ua/cards-useful/yak-uvijty-ta-vidredaguvaty.

Крім того, повідомляємо, що кожен зареєстрований у ДАРі має можливість особисто відслідковувати рух по кожному з етапів через особистий кабінет.

Звертаємо Вашу увагу на те, що надання фінансової підтримки в агропромисловому комплексі в 2023 році планується здійснювати виключно через ДАР.

 

Інструкція: отримувачу рукавів

Інструкція: отримувачу техніки

Умови розподілу техніки

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано