A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

5 грудня — Міжнародний день волонтера

Дата: 05.12.2022 06:00
Кількість переглядів: 95

Фото без описуВолонтерство – це одна найбільш почесних місій, яку обирають для себе люди, що прагнуть поділитися часточкою своєї душі та допомогти усім, хто потребує підтримки. Всі українці давно переконалися, що волонтерський рух може бути насправді могутньою силою, яка перед лицем небезпеки здатна не лише об’єднати націю, а й підтримати свою країну в боротьбі із загарбником.

Та потужна матеріальна та моральна підтримка продемонструвала всьому світу, що ми – єдиний народ, який усіма силами та засобами готовий відстоювати свою незалежність: чи то зі зброєю в руках, чи то за кермом вантажівки, що везе передачу на фронт, чи то збираючи продукти для мешканців деокупованих населених пунктів, чи то біля рами із маскувальною сіткою, чи то збираючи кошти на дрон для наших воїнів, чи будь-якою іншою справою, мета якої — зробити все, щоб зберегти країну.

Шановні наші волонтери! Ви повертаєте надію і доводите, що світ не без добрих людей. Ви — армія допомоги, сила, яку не перемогти.

Щиро дякуємо кожному з вас за активність, людяність та безкорисливу працю. Нехай ваше добро завжди повертається до вас сторицею! Хай Бог береже вас та ваші родини!

 

Начальник Снігурівської військової адміністрації

Іван Кухта

 

Міський голова

Інна Бойко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано