A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

У Снігурівці рятувальники проводять заходи з протимінної безпеки.

Дата: 05.12.2022 16:54
Кількість переглядів: 115

Фото без описуДеокуповані території на сьогоднішній день залишаються найбільш засміченими вибухонебезпечними предметами та їх залишками. Саме тому ризик травмування та загибелі серед мирного населення залишається високим. Тому, з метою профілактики виникнення нещасних випадків, рятувальники Миколаївщини проводять широкомасштабну інформаційну кампанію.

Так, 5 грудня, фахівці ДСНС вийшли на вулиці Снігурівської міської територіальної громади Баштанського району Миколаївської області. Спілкувались із громадянами, розповідали про основні правила поводження у разі виявлення боєприпасів та уламків від них, акцентували увагу, що виявити їх можна будь-де. Також рятувальники розповсюдили серед мешканців інформаційний вісник МВС на сторінках якого можна дізнатись актуальну інформацію стосовно шляхів вирішення соціально-побутових та правових питань.

Також в місцях масового перебування людей (автобусні зупинки, магазини, адміністративні будівлі) розповсюджено інформаційні буклети та листівки аби якомога більше людей мали змогу отримати актуальну та корисну інформацію.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано