A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Шановні військовослужбовці, захисники України!

Дата: 06.12.2022 06:00
Кількість переглядів: 137

Фото без описуЩиро вітаємо вас з професійним святом ─ Днем Збройних сил України! Ви – наші герої, незламні та нескорені бійці, патріоти, які стали прикладом для багатьох у всьому світі. Ви кожен день демонструєте мужність, звитягу, силу духу, волю та незламне бажання перемогти підлих російських окупантів, які вторглись на нашу святу українську землю.

Сьогодні українська армія пройшла багато випробувань, зміцніла, набрала безцінного досвіду, впевненості у своїх силах і довела всьому світу, що наші захисники та захисниці непереможні. В один ряд стали сотні тисяч згуртованих та небайдужих українців, котрі докладають неймовірних зусиль для збереження державності України та звільнення наших земель.

Завдяки подвигу і героїзму українських військовослужбовців, наше рідне місто і села разом з іншими населеними пунктами Правобережжя нещодавно було звільнено від російського терору та окупації. Безмежна шана і низький уклін нашим захисникам за вільну Снігурівщину!

У цей день ми також схиляємо голови перед пам’яттю героїв, які віддали своє життя за нашу благословенну українську землю. На жаль, серед них чимало і наших земляків. Пам’ять про них навіки залишиться в серцях жителів нашої громади. Вічна їм слава!

Зі святою молитвою на устах у цей день бажаємо всім нашим захисникам лицарського здоров’я, військової вдачі і омріяної Перемоги для мільйонів українців, а їхнім сім’ям – Героїв, які завжди повертаються додому.

Слава Україні!

Слава її захисникам!

 

Начальник Снігурівської міської військової адміністрації

Іван Кухта

 

Міський голова

Інна Бойко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано