A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

БЕРЕЖИ ЕНЕРГІЮ – ЗБЕРЕЖИ УКРАЇНУ!

Дата: 06.12.2022 11:25
Кількість переглядів: 119

Фото без описуВорог продовжує масовані повітряні атаки, цілеспрямовано знищуючи енергетичну інфраструктуру нашої держави. Збройні сили України ліквідовують більшість рашистських крилатих ракет і дронів, енергетики всієї країни працюють у посиленому режимі над відновленням електропостачання. Але протистояти намірам агресорів може кожен із мирних жителів, долучившись до тотального обмеження споживання електроенергії та економного її споживання в пікові періоди.

Тож із метою зменшення максимального навантаження на енергосистему, аби запобігти виникненню надзвичайних або аварійних ситуацій, закликаємо всіх підприємців, керівників підприємств, установ та організацій усіх форм власності до обов’язкового обмеження споживання електроенергії та економного споживання електроенергії шляхом вимкнення вивісок, сіті-лайтів та зайвого освітлення. Також просимо представників господарської діяльності вжити заходів щодо зміни графіків роботи енергоємних виробничих процесів, енергозатратних приладів та механізмів задля зменшення максимального навантаження на енергосистему за рахунок їхнього  використання в нічний час (23:00-06:00).

Звертаємося до всіх мешканців громади із проханням щодо максимальної економії електроенергії в пікові періоди, зокрема:

  • Зменшення температури опалення електричними обігрівачами у приміщеннях, користування водонагрівачами (бойлерами), дотримання у період обмежень використання енергоємних приладів;
  • Зниження інтенсивності використання ламп розжарювання або, за можливості, їх заміну на енергозберігаючі;
  • Зниження освітлення та опалення господарських приміщень.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано