A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Обережно! Вибухонебезпечні предмети!

Дата: 08.12.2022 15:01
Кількість переглядів: 150

Фото без описуЗ початку збройної агресії з боку росії, родючі землі нашої Батьківщини стали небезпечними, адже ворог щодня засипає їх різнокаліберними боєприпасами. Хлібні поля стали мінними, в лісах замість грибів можна знайти гранати й міни, а в житлових кварталах - уламки ракет. Аби не трапилось біди та не травмувались люди, щодня із небезпечними знахідками працюють піротехнічні групи ДСНС.

Так, з 24 лютого піротехніки ДСНС 4535 разів залучалась для ідентифікації виявлених на території Миколаївської області боєприпасів, всього вилучено 6064 вибухонебезпечних предмети. На деокупованих територіях Баштанського та Миколаївського районів піротехніки виявили 1671 боєприпас. Лише за один день, 7 грудня, завдяки титанічній праці піротехнічних розрахунків наші землі звільнились від 31 боєприпасу.

Щоб через необережність з вибухонебезпечними предметами не призвела до травмування та загибелі цивільних громадян рятувальники Миколаївщини закликають бути пильними та обережними, особливо на деокупованих територіях та в місцях де велись активні бойові дії. Якщо ви натрапили на підозрілий предмет або ззовні схожий на вибухонебезпечний не наближайтесь до нього, не намагайтесь його пересувати, розбирати або самостійно знешкоджувати. За можливості обгородіть місце знахідки та обов'язково повідомте до Служби порятунку за номером 101, зателефонуйте в поліцію по лінії 102. Не підпускайте сторонніх осіб до небезпечної знахідки.

Завжди пам'ятайте: з вибухонебезпечними предметами можуть працювати лише професіонали — це справа лише спеціально навчених фахівців! Збереження свого життя та здоров'я найцінніше, тож бережіть його!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано