СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Якісні та мобільні адмінпослуги - для кожного громадянина!

Дата: 23.12.2022 14:56
Кількість переглядів: 266

Фото без описуНімецьке товариство міжнародного співробітництва (GIZ) GmbH та проєкт Програма ЄС Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України надали нашій громаді зарядну станцію Bluetti PowerOak 2000Wh 555000mAh 2000W (AC200P).

У рамках співпраці з Снігурівською ОТГ, проєктом також було проведено закупівлю спеціалізованого обладнання для забезпечення мобільної роботи ЦНАП у громаді «Портативне автоматизоване робоче місце» (ПАРМ) «Мобільний адміністратор». Його призначення - забезпечення повноцінного надання послуг за місцем перебуванням заявника за межами центру надання адміністративних послуг з метою обслуговування людей, які фізично не мають можливості самостійно відвідати ЦНАП (люди з інвалідністю, люди, які перебувають на лікуванні, мешканців віддалених територій тощо).

Мобільний офіс – це інноваційний підхід, зручний у використанні, завдяки цифровому обладнанню громадяни, які не мають можливості дістатися центрів, зможуть своєчасно отримати необхідні послуги та одночасно наблизити їх до населення.

«Висловлюємо щиру подяку нашим німецьким партнерам, раднику проєкту «Програма ЄС Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України» Тетяні Гвоздь. Ваша допомога дуже важлива для відновлення життєдіяльності на деокупованій Снігурівщині», - зазначила міський голова Інна Бойко.

Проект «Програма ЄС Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України» співфінансується Європейським Союзом та Федеральним Міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та впроваджується компанією GIZ Perspectives4EasternUA



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано