A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

У Снігурівській громаді відновлюють роботу ЦНАПу

Дата: 19.01.2023 17:26
Кількість переглядів: 361

В ході окупації Снігурівщини російські нелюди накоїли чимало біди. За час їх перебування було знищено або пошкоджено практично всі адміністративні будівлі установ і організацій нашого міста. Не став виключенням і Центр надання адміністративних послуг, приміщення якого також було понівечене а вся комп’ютерна та офісна техніка була підло вкрадена окупантами. З моменту звільнення Снігурівщини від російських виродків, поступово відновлюється робота державних установ та організацій і наше місто поволі повертається до нормального життя.

Сьогодні, 19 січня 2023 року, в місті Снігурівка відновлено роботу Центру надання адміністративних послуг, який тепер знаходиться в колишній будівлі управління соціального захисту населення по вул.Центральній, 173 (навпроти квіткового магазину).

Працівники ЦНАПу вже отримали доступ до усіх відповідних реєстрів і надаватимуть весь перелік послуг населенню, який був до масштабного вторгнення росії.

ЦНАП працюватиме з понеділка по суботу за наступним графіком роботи: з понеділка по четвер з 08.00 до 17.00 години, п’ятниця з 08.00 до 16.00 години та в суботу з 08.00 до 15.00 години (без перерви на обід).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано