A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

ПОВІДОМЛЕННЯ RASFF СТОСОВНО ВИЯВЛЕННЯ 3-МОНОХЛОР-1,2-ПРОПАНДІОЛУ (3-MCPD) У ПАЛЬМОВІЙ ОЛІЇ, ЩО ЕКСПОРТУВАЛАСЬ З РЕСПУБЛІКИ ГАНА

Дата: 24.01.2023 15:59
Кількість переглядів: 422

Снігурівське управління  інформує, що до Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області надійшов лист Держпродспоживслужби від 04.01.2023 № 11.1.3-20/257 «Щодо повідомлення RASFF № 2022.7602».

Відповідно повідомлення RASFF стосовно виявлення 3-монохлор-1,2-пропандіолу (3-MCPD) у пальмовій олії, що експортувалась з Республіки Гана (імпортер: Aheco, Malta) до України (отримувач:ТОВ «ВАКІРК ГРУП КОМПАНІ», проспект Ювілейний, 42 А, кв. 14,м. Харків, 61153).

Згідно статті 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» оператори ринку зобов’язані вилучати та/або відкликати у встановлених законом випадках харчові продукти, які перебувають в обігу, якщо встановлено, що ці продукти можуть спричинити шкідливий вплив для здоров’я людини, та письмово інформувати компетентний орган при виявленні невідповідності та вжиті заходи.

У разі виявлення вищезазначеної продукції в обігу, просимо негайно інформувати Снігурівське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області за адресою: вул. Ломоносова, 12, м. Снігурівка, Миколаївська обл., 57301 тел.: (05162) 2-14-53 та e-mail: sng_dpss@dpssmk.gov.ua, sngdpss@ukr.net .

 

Відділ безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Снігурівського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано